Fabienne Daigneux en Frederic Vernaet imponeren in Grote Prijs kwalificatie Sentower Park

Fabienne Daigneux en Frederic Vernaet imponeren in Grote Prijs kwalificatie Sentower Park
Op het Sentower Park eindigde de tweesterren 1m40 rubriek die meetelt voor zowel de Longines Rankings en als kwalificatie voor de Grote Prijs.




Quick results:

  1. Louise Simpson - Fiona v/h Lemmenshof

  2. Majid Djaidi - Joker

  3. Fabienne Daigneux - Urfee des Luthiers






Winst is er voor Louise Simpson met de BWP merrie Fiona v/h Lemmenshof (v. Nonstop) die in 60.31 seconden rond wisten te komen. Ze ging er voor op Majid Diadi en Joker die we met een tijd van 65.09 seconden terug zagen op de tweede plaats. Voor België kwam het beste resultaat van Fabienne Daigneux Lange met haar Urfee des Luthiers (v. Heartbreaker) die in 66.05 seconden rondkwamen.

1m40 2e deel:

De wedstrijd werd in twee rubrieken onder verdeeld. Zo zien we ook nog winst voor Hikari Yoshizawa en zijn Clicksem (v. Cardino) die in 63.16 seconden over de finish kwamen. Oliver Lazarus en Chillipepper (v. Quasimodo Z) zien we terug op de tweede plaats met 65.93 seconden. Op drie vinden we David Simpson met Gurtera Cara Dubh (v. VDL Arkansas.

Voor Nederland weet Albert Zoer dan nog zijn KWPN hengst Florian (v. Zirocco Blue VDL) in de spotlight te rijden met een zesde plaats. Voor België deed Frederic Vernaet dat met Gin Duidam (v. Quidam de Revel) met een zevende plaats.

 

1m25

In de 1m25 rubriek die eerder vanmiddag eindigde weet Victor Kumps nog een zesde plaats te behalen met Corrado (v. Corrado I).

Resultaten