Valentijn De Bock wint 'Beker van België'

Gesves 2014 zit er op! De Belgische kampioene waren al bekend en nu ook de winnaar van de 'Beker van België' voor 7-jarigen. Valentijn De Bock is met Homer de Reve de winnaar geworden. Hij werd de eerste dag 3e, de tweede dag 2e en vandaag ook weer 2e in de finale. Met deze resultaten werd hij als winnaar uitgeroepen. De Bock en Homer wonnen eerder al dit jaar de cyclus en vorig jaar ook al bij de 6-jarigen. De 18-jarige Bunoit Moeskops, we schreven het de voorbije dagen al en de speaker zei het tijdens de barrage vandaag ook al, uit het niets haalde hij de finale en zelfs de barrage vandaag. In die finale eindigde hij met Hlton de Mereyt op de 7e plaats. Na zijn goede klasseringen van deze week werd hij zo 2e binnen dit kampioenschap. De 3e plaats was voor Stephex Stables amazone Petronella Andersson. Zij won vandaag de finale met Hera van Texelhof. Deze werd tijdens de cyclus voor Stephan Conter aankocht toen Dieter Laheyne hiermee al knappe dingen liet zien.

De top 3 van deze Beker krijgen een wildcard voor het WK jonge paarden in Lanaken.