Tim van den Broeck en Jan van Dyck aan de leiding in tussenstand STX Cyclus

Tim van den Broeck en Jan van Dyck aan de leiding in tussenstand STX Cyclus
Met nog drie manches te gaan in de STX Cyclus bekeken wij intussen de tussenstand na de ronde in Kuringen. De jonge paarden hebben er nu 6 manches opzitten.

Aan de leiding bij de zesjarige paarden zien we Tim van den Broeck met de BWP-er Mr. Idol S (v. Plot Blue) met een totaal van 559 punten. Hij staat ook op een voorlopige derde plaats met Mr Uno-K van 't Kattenheye (v. Numero Uno) met 529 punten. Frederik Dekens noteert met de Kannan nakomeling Kato T Z een voorlopige tweede plaats met 548 punten.

Verder zien we nog Audrey de Bock die met Miu Miu van Overis volgt op een vierde plaats met 524 punten en Jeroen Verschueren met Muse de Bourguignon die voor nu op een vijfde plaats volgt met 512 punten.

Zevenjarigen

Zo is het bij de zevenjarigen Jan van Dyck die met de BWP-er Liepzig vd Hooghoeve (v Epleaser van T Heike) met een totaal van 487 punten aan de leiding gaat. Hij blijft daarmee met een minimaal verschil van een punt voor op Lelie Walter en Laurier (v. Zirocco Blue) die voorlopig tweede staan met 486 punten. Esther Schelfaut volgt dan op de derde plaats met Lalique (v Free Style) met een totaal van 473 punten.

Op de vierde plaats zien we voorlopig Valentijn de Bock met Like a Diamond van het Scheck (456) en zien we Lelie Walter nog eens op een vijfde plaats met Le Diamant Horta (435).

Klik hier voor de tussenstanden