Thomas Leemans en Geoffrey Cobbaut drukken stempel op avondrubrieken Lier

Thomas Leemans en Geoffrey Cobbaut  drukken stempel op avondrubrieken Lier

In Lier eindigde deze dag met een 1m20 en een 1m10 rubriek. In het 1m20 is het Thomas Leemans die de Belgische eer hoog houdt door zijn BWP-er Kigali van het Lambroeck (Diamant de Semilly) naar de tweede plaats te sturen met een tijd van 29.54 seconden. 

Quick results 1m20:

1. Sultan Al Yahyai Mohamed - Durein
2. Thomas Leemans - Kigali van het Lambroeck
3. Salman Alajamy - Elmer van het Pauwenhof

De winst ging in deze rubriek naar  Sultan Al Yahyai Mohamed die in het zadel van Durein in 28.20 seconden rondkwam. Met Leemans op de tweede plaats is het dan Salman Alajamy die Elmer van het Pauwenhof in een tijd van 30.00 seconden naar de derde plaats stuurde. 

Op vier zien we Lauranne Spits in het zadel van Carlina DH, terwijl Axelle Druyts met Exella de Nut nog vijfde werd. Catherine Spits en Va-Vite (Heartbreaker) nemen de zesde plaats voor hun rekening. 

1m10

Geoffrey Cobbaut reageert dan de 1m10 rubriek met Hermina die hij in een tijd van 35.02 seconden over de eindmeet stuurde. Hij bleef er Axelle Deleu voor die kon rekenen op Seacoast Azzaro voor een mooie tweede plaats. Daniela Hernandez Olmos stuurt dan Vermouth Ter Schaatsputte naar de derde plaats. De Nederlandse Ilse Tolboom zien we terug op de vierde plaats met Ienafanory en Axelle Druyts maakt het af met nog een vijfde plaats in het zadel van Fleur d'Hiver. 


Resultaten