Thibeau Spits blijft als enige van het hout in Mechelen

Thibeau Spits blijft als enige van het hout in Mechelen
Tijdens de derde dag van Jumping Mechelen werd hard gestreden in de eerste ponyproef van de dag. Deze werd maar liefst gereden over een hoogte van 1.20m en hierbij kwamen 16 ruiters aan de start.

Deze prijs Chris Van Eynde werd gereden in 2 fasen, maar slechts 2 ruiters wisten dubbel nul te blijven in het basisparcours.
Dit zorgde dus voor een kleine battle tussen Thibeau Spits en Mathieu-Maxim Goossens.

De overwinning was uiteindelijk was Thibeau Spits samen met zijn pony Cleostrade (v. Ginus) de enige die van het hout bleef tijdens een zeer sterk gereden ronde in een tijd van 37.55 seconden.

Op nummer 2 zijn we de snelste ruiter van de barrage Mathieu-Maxim Goossens. Mathieu-Maxim en Kamirez Van Orchid's (v. Kanshebber) waren bijna 5 seconden sneller dan Thibeau maar kregen spijtig genoeg een foutje die hun van de titel weerhield.

Else van den Branden met onder het zadel Kantje's Ember (v. Justice HR) was dan weer de snelste van de 4punters in het basisparcours wat haar een 3e plaats opleverde.

Max Sebrechts met Kodiak Van Orchid's (v. Kanshebber) en Rhune Leenknegt met Joly S Etoile (v. Definitief) maken de top 5 van deze toch wel moeilijke proef compleet.

Voor de volledige resultaten KLIK HIER