Jennyfer De Knop klopt concurrentie in pittige finale Hippo Revue Cup

Jennyfer De Knop klopt concurrentie in pittige finale Hippo Revue Cup
Aan het begin van de middag kwamen de springruiters van de verschillende provinciale verenigingen in actie tijdens de finale van de Hippo Revue Cup. Een proef die voor ruiter en paard vaak de één van de high-lights van het jaar is was het wederom spannend. Tijdens een barrage van zeven combinaties was het er één die twee maal geen fouten wist te maken, Jennyfer De Knop en Jamaica vd Kat.

Als een-na-laatste starter was de amazone van de HGVBB met een foutloze rit verzekerd van een tweede plaats, maar toen ook de laatste combinatie een fout maakte ging ze aan de haal met de winst. HGVBB collega Rania Ghailani en Marco Delle Roane, die als eerste van start ging in de barrage, mochten zich dankzij een snelle rit als tweede opstellen bij de prijs uitreiking. Terwijl Edith Lagrou en Wrangler van de Withoeve (v. Gotha Brecourt)de derde plaats pakte.

De top vijf werd compleet gemaakt door Ian Boons emt Espoir (v. en Joke Van Inderdael die Imagine That van de Fruitkorf (v. Quidam De Revel) had gezadeld voor de finale.

Kijk hier voor alle resultaten.