Sus Dirickx wint in Bree

Sus Dirickx wint in Bree
Sus Dirickx Op het LRV ruitertornooi in Bree was Sus Dirickx de sterkste in de klasse Zwaar bij het springen, hij reed Finesse v/d Schom in de barrage foutloos naar de finish en zette ook de snelste tijd neer. Hij werd op de voet gevolgd door Tessa Aerts die tweede werd met Lucifer. Kevin Vermeulen wist de derde plaats te bemachtigen met het paard Taura Dingeshof Z en Steven Konings werd vierde met Royal Touch Z. Zij reden allemaal een foutloze barrage. Sus Dirickx mocht ook met zijn tweede paard, Chopin Z, aantreden in de barrage. Hiermee behaalde hij vier strafpunten, maar zijn snelle tijd zorgde ervoor dat hij de top vijf vervolledigde en dus de vijfde prijs in ontvangst mocht nemen.

Koen Geerits toonde zich dan weer in vorm door de klasse Midden op zijn naam te schrijven. In een barrage met 13 kandidaten mocht hij met drie paarden aan de start verschijnen. Met Fara v/d Achterste Grobben behaalde hij de overwinning. Daarnaast reed hij het paard Florence TR naar een mooie tweede plaats. Kevin Vermeulen mocht net als in de klasse Zwaar ook in de klasse Midden de derde prijs in ontvangst nemen, hiervoor kon hij rekenen op Fine Cera v/h Dingeshof. De volledige top drie wist een foutloze barrage af te leggen.

In de voormiddagwedstrijd van de klasse Licht ging de overwinning naar Stijn Loos en Rani. Lennert Korsten wist de namiddagwedstrijd in de klasse Licht te winnen met Diamond ter Putte.

De rijvereniging van Meldert won de groepsdressuur en Lien Peeters was net als vorige week de beste in de individuele dressuurreeks Z2, zij behaalde de overwinning met Day Dream.

De volledige uitslagen zijn terug te vinden op de website van LRV.

Bron: Equnews
Foto: Equpics