Spannende ontknoping in Schilde

Spannende ontknoping in Schilde
Het is Laura Alix die de 1m05 rubriek op naam schreef bij de De Trens Stal Brabo in Schilde. Met haar It's Me Drum VH Juxxschot Z (v. Indoktro van T Kattenheye) zien we haar in 33.41 seconden door de finish snellen.

Ze bleef er zo voor op Emile Sleeuwenhoek die met Zidane in een tijd van 33.84 seconden op de tweede plaats eindigde. Met 36.35 seconden grijpt An van Rompaey met Ustrio Delmira Z (v. Ustinov) de derde plaats. Slechts de top drie wist foutloos te blijven in deze rubriek. Zo noteerde Dilara van den Bosch de snelste tijd van 31.37 seconden in het zadel van Donder van de Groote Winning, maar moest dit bekopen met 4 strafpunten waarna het tweetal op de vierde plaats eindigde. Tessa Bruyndonckx en Gloria zien we terug op de vijfde plaats.

95cm

Met Calvaro Z weet Lore Joly de 95cm rubriek op naam te schrijven. Het tweetal zette er een tijd neer van 28.63 seconden. Ze bleven er voor op Laura Marrisen en haar Nietsche di Boscochiaro (v. Stakkato) die met 29.73 seconden op de tweede plaats eindigden. Sebastien de Nys en Rubane Lola zien we dan terug op de derde plaats.

85cm

Juna de Bontridder en haar Great Promesse van El Picadero (v. Radjah) nemen de winst voor rekening in het 85cm met een tijd van 34.7 seconden. Ze blijft er Levi van den Bempt voor die met Rythem in 36.75 seconden tweede werd, terwijl Vanity Daniels met Wadize ter Linde Z de derde plaats greep.

75cm

Een gedeelde eerste plaats was er voor Lyn van Son en Vanity Daniels in het 75cm. Van Son kon zo rekenen op Miracle van Dorperheide, terwijl Vanity Daniels haar Dawn nog foutloos rondstuude. Met 2 strafpunten volgt dan Ragna Venus met Miracle van Dorperheide op de derde plaats.

Resultaten