Killian Norris en Femke de Graaf regeren HROV in Dendermonde

Killian Norris en Femke de Graaf regeren HROV in Dendermonde
Afgelopen weekend stonden de DW Stables in Dendermonde in het teken van het HROV. Hier werden onder rubrieken verreden voor de jonge paarden van vier tot zeven jaar.

7-jarigen

Het is bij de zevenjarige paarden Killias Norris die de rubriek regeert met Happines of Karla V (v. Namelus R) die hij in 38.05 seconden rondstuurde. Daarmee bleef hij ruim voor op Gregory Goossens en zijn BWP hengst Melvis van de Paspolder (v. Elvus ter Putte) die hier in 39.65 seconden op de tweede plaats eindigden. Caroline de Laet en haar Chique Es Mi Da Z (v. Canabis Z) met wie ze een tijd noteerde van 39.78 seconden. Het is dan Thomas de Wit die met Moloco van 't Sparrenhuis de veirde plaats voor rekening neemt, terwijl Kim van Laenen met Moneymaker van t Eigenlo op de vijfde plaats eindigde.

6-jarigen

Caroline de Laet mocht dan de rubriek bij de zesjarigen domineren met twee van haar paarden, het was echter Femke de Graaf die de regie in handen hield. Samen met Nairobi van de Tramroute (v. Bisquet Balou C) zette ze een tijd neer van 36.08 seconden. De Laet wist zich hier niet op stuk te bijten en eindigde in het zadel van Nektar de Vauxelles in 37.9 seconden op de tweede plaats. Tevens zien we haar met haar andere troef Nelson van Seven Oaks terug op de derde plaats met 42.61 seconden.

4 en 5 jarigen

Bij de vier en de vijfjarige paarden ging het om foutloze ronden. Bij de vijfjarigen waren dat er maar liefst 25 combinaties die foutloos bleven. Bij de vierjarigen slechts twaalf.

Resultaten