Razendsnelle overwinning voor Steeve Meurisse in Eupen

Razendsnelle overwinning voor Steeve Meurisse in Eupen
Steeve Meurisse wist afgelopen weekend met een razendsnelle tijd de 1.25m overwinning te pakken in Eupen. In de barrage die uit zes combinaties bestond wist hij met maar liefst vier seconden voorsprong af te klokken met Eclatante (Dark De La Harte) onder het zadel. De tweede foutloze combinatie was Pauline Genon met Empereur Du Beaumont (Oisif II).

De top drie werd vervolledigd door Jenny Pauquet, zij noteerde met Quiz (For Pleasure) de snelste tijd, maar maakte een springfout in de barrage. Mike Lepiemme met Variander en Verena Pesch met Ushuaiane De La Noble Haie (Priamos vh Doornenhof) reden naar een vierde en vijfde plaats.

In de 1.00m werd er meteen op tijd gereden, Lea Baltus was de snelste in het zadel van Corlalie de Saulieu Z (Corland). Zij bleven twee seconden voor op Rachel Weber met Quolombo Des Champs (Darco). Het podium werd afgerond door Manon Budo met Artic des Montas (Mazarin des Perees).

Celine Reuter reed in de 90cm naar de overwinning, dit deed ze in het zadel van Evy D'ici (Gangster De Longchamps). Ook hier werd Rachel Weber knap tweede met Quolombo Des Champs (Darco). Sarah Schoefs sloot het podium af met Pepone.

Klik hier voor alle resultaten.