Laurent Nuyens grijpt overwinning op het Azelhof

Laurent Nuyens grijpt overwinning op het Azelhof
Op het Azelhof greep Laurent Nuyens afgelopen weekend de overwinning in de 1.05m proef. Hij was er met Bellona de Winghe (Tamura van t Heike) de snelste van vijf combinaties in de barrage, het duo klokte in 32,83 seconden af en was met die tijd maar liefst vijf seconden sneller dan de anderen.

Tim Jacobs volgde hen op met Cappucino onder het zadel. Niels Verwerft vervolledigde het podium in het zadel Mallika Van De Neerheide (Emerald van et Ruytershof), het duo stopte de klok in 39,34 seconden.

Saartje Pintens volgde net naast het podium met Henderson (Tygo) en Lotje Van Hees sloot de top vijf af met Jericho st hubertushoeve (Cicero Z).

Shoni Raets was de snelste in de 95cm rubriek, zij reed haar Odessa met twee seconden voorsprong naar de winst. Ze werd opgevolgd door Marianne De Groote met Waomi-d (Cevin). Patric Paeshuyse vervolledigde het podium met Tornado onder het zadel.

In de 85cm was het Jill Van Der Reeth die met de overwinning huiswaarts ging, zij ging razendsnel door de finish met Grand Cru. Het duo behield een meer dan zes seconden voorsprong op Sacha Doms met Novo Amor Vd D&d Hoeve (Quickfeuer Van Koekshof). Het podium werd door Julie Vandenbussche met Amedijck S Idool vervolledigd.

Klik hier voor alle resultaten.