Rachel Steffen en Emilie Conter springen in de prijzen in Parijs

Rachel Steffen en Emilie Conter springen in de prijzen in Parijs
Deze ochtend kwamen de jonge talenten als eerste aan de start onder de glazen koepel op de Saut Hermès in Paris.  De 1.45m CSIU25 rubriek kwam op naam van de Britse Amy Inglis met de 14-jarige BWP-merrie, Every Way (v. Upsilon vd Heffinck). Een totaal van negen combinaties kwalificeerden zich voor de barrage.

Inglis en Every Way van de Molendreef klokten foutloos af in 35,53 seconden en bleven zo nipt voor op landgenoot Jake Saywell. Saywell volgde op de tweede plaats met de Cicero Z-dochter, Havina Van De Roshoeve.

De Italiaanse springruiter, Emanuele Massimiliano Bianchi strandde op de derde plaats met de KWPN-merrie, Zycalin W (v. Caspar). Net buiten het podium volgde een Nederlands duo. Iris Hakvoort haalde de vierde plaats met de KWPN-ruin, Don't Tell Me What To Do (v. Canturano) terwijl Teddy Van De Rijt naar de vijfde plaats sprong in het zadel van Itcho Van 't Ruytershof.

Rachel Steffen strandde op de zesde plaats na een foutloze barrage. Samen met Uncanto di Villagana (v. Canturo) klokte ze foutloos af in 38,37 seconden. Ook Emily Conter selecteerde zich voor de barrage met Espyrante (v. Obourg) maar kwam er niet aan de start.

Klik hier voor de resultaten