Pieter Clemens knap tweede in Grote Prijs de Peelbergen

Pieter Clemens knap tweede in Grote Prijs de Peelbergen
Zestien duo's kwalificeerden zich voor de barrage van de 1.45m CSI2* Grand Prix op het hippisch centrum de Peelbergen. Negen combinaties werkten het verkort parcours foutloos af. Uiteindelijk hield Giampiero Garofalo de concurrentie achter zich in het zadel van de KWPN-hengst, Emo (Vleut).




QUICK RESULTS
1. Giampiero Garofalo - Emo
2. Pieter Clemens - Caldero
3. Sanne Thijssen - Celine M Z




Als enige hield het winnende duo de chrono onder de 36 seconden. Met ongeveer een seconde verschil volgde België's Pieter Clemens op de tweede plaats met de 10-jarige Camaro M-zoon, Caldero. Het duo bleef ruim één seconde voor op Sanne Thijssen in het zadel van de Zangersheide-merrie, Celine M Z (Crusador).

Net buiten het podium plaatsten Sophie Hinners (Vittorio 8, v. Valentino Ddh) en Julien Anquetin (Gravity of Greenhill, v. Nabab de Reve) zich op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Ook Bunoit Moeskops sprong in de prijzen. In het zadel van zijn BWP-ruin, Hilton de Mereyt (Flamenco de Semilly) sprong Moeskops met één springfout naar de elfde plaats.

Uitslag

Eerder sprong Charlotte Van Duppen naar de overwinning in de 1.20m internationale rubriek. Samen met Kira -KA (Nabab de Reve) bleef de Belgische voor op Vicky Lovegrove (Codean R) en Lars Volmer (Billy Dinero).