Olivier Philippaerts en Gregory Wathelet net naast het podium in Oostenrijk

Olivier Philippaerts en Gregory Wathelet net naast het podium in Oostenrijk
In de vijfsterren rubriek van de Glock's Perfection Tour stond er zojuist een 1.45m rubriek met joker op het programma. Hier bleef de overwinning in handen van de Amerikaanse Laura Kraut en haar Indoctro dochter Whitney met wie ze hier in een tijd van 52.91 seconden foutloos rondkwam en daarmee 65 punten behaalde.

Zij bleef daarmee voor de Zwitser Romain Duguet die met zijn Tipsy Girl Loisel (v. Diamant de Semilly) eveneens 65 punten behaalden maar in 54.25 seconden genoegen moest nemen met de tweede plaats. Het was vervolgens de Spanjaard Sergio Alvarez Moya die zijn Carlo 273 (v. Contender) naar de derde plaats stuurde in een tijd van 56.64 seconden.

De top vijf bestond uit de Italiaans Luca Maria Moneta die hier zijn KWPN-er Chess (v. Harley VDL) naar de vierde plaats reed in 56.90 seconden. Het was vervolgens Jur Vrieling die de top vijf wist te completeren door zijn Dallas VDL (v. Douglas) naar een tijd van 59.39 seconden.

De Belgische ruiters vinden we terug net naast het podium. Zo eindigde Olivier Philippaerts met zijn negenjarige Impuls vd Heffinck (v. Cooper van de Heffinck), die hij sinds maart onder het zadel heeft, op de zesde plaats. Gregory Wathelet wist met zijn Sandero naar de zevende plaats te rijden in 61.87 seconden.

Klik hier voor alle resultaten