Coline Brants en Geert Van den Branden laten zich merken in Lier

In het Azelhof begon dag twee van de internationale tweesterren wedstrijd heel vroeg in de ochtend. De jonge paarden beten de spits af met een overwinning voor Lauren Edwards en de Breilting Ls-merrie, Breit Star op de winst bij de vijfjarigen.

Edwards snelde naar de winst in 35,74 seconden. Enkel het podium wist de finish foutloos te kruisen. Spanje's C. Aresu Garcia Obregon volgde op de tweede plaats in het zadel van Cracky d Oreal (v. Quool Du Bois Margot). De combinatie klokte foutloos af in  39,51 seconden in deze prijs P MAIS.  Espen K. Johansen volgde op de derde plaats op de rug van Hip Hop's Feivel (v. Favorit Ask).

Bij de zesjarigen was het net als gisteren Caio Carvalho Filho die de winst greep. Samen met de sBs-merrie Fauve DB sprong de Braziliaan naar de overwinning in 65,15 seconden.  Een delegatie Belgen volgden in de top vijf met op kop Geert Van den Branden.

Van den Branden en Lagrisco (v. Galisco van Paemel) klokte foutloos af in 66,55 seconden. De combinatie ging zo Pieter Kenis met Lisse vooraf. Verder vervolledigde Ive Tonet de top vijf. Tonet strandde op de vierde plats met de Clinton I-zoon, Catch Me P Z. Ze volgde zichzelf op op de vijfde plaats met Cava.

In de 1.10m Prijs SALUS haalde Coline Brants de overwinning met onder het zadel de 12-jarige Kaprice Z (v. Kashmir Van Schuttershof).

Klik hier voor de resultaten