New York Empire aan de leiding in eerste ronde GCL Hamburg, Jos Verlooy individueel naar zevende plaats

New York Empire aan de leiding in eerste ronde GCL Hamburg, Jos Verlooy individueel naar zevende plaats
Het is het team van New York Empire dat in de eerste ronde van de Global Champions League aan de leiding gaat. Met 153.24 seconden wisten zowel Scott Brash en de Carambole zoon Hello Senator, als Hans-Dieter Dreher en Embassy II (v. Escudo I) de balken boven te laten.




Quick results:

  1. New York Empire - 153.24 seconden

  2. Miami Celtics - 165.58 seconden

  3. Madrid in Motion - 151.86 seconden






De Miami Celtics vestigen zich met 165.58 seconden op een sterke tweede plaats. Zowel Shane Breen en de BWP-er Ipswich van de Wolfsakker (v. Carembar de Muze), als William Whitaker en RMF Cadeau de Muze (v. Nabab de Reve) bleven hier van het hout. Madrid in Motion noteerde een tijd van 151.86 seconden maar rkegen in de rit van Michael G Duffy en Lapuccino 2 (v. Livello) 4 strafpunten tegen. Eduardo Alvarez Aznar en Rokfeller de Pleville Bois Margot (v. l'Arc de Triomphe) bleven foutloos.

Jos Verlooy's Monaca Aces staan voorlopig met 4 strafpunten en 156.29 seconden op de vijfde plaats, terwijl Pieter Devos zijn St Tropez Pirates zevende staat.

 

Individueel

In het individuele klassement van deze 1m60 rubriek zien we Daniel Deusser naar de snelste tijd snellen. Hij kon rekenen op de negenjarige Eldorado van de Zeshoek nakomeling Killer Queen VDM die hij rondstuurde in 70.66 seconden. De Amerikaanse Margie Goldstein-Engle eindigde met Dicas (v. Diarado) op de tweede plaats in 73.43 seconden. Ook Lauren Hough en Waterford (v. Coolcorron Cool Diamond) bleven foutloos en werden in 74.93 seconden derde.

Dan is er nog een vierde plaats voor Malin Baryard-Johnsson met H&M Indiana (v. Kashmir van Schuttershof) en volgt Scott Brash met Hello Senator op de vijfde plaats.

Jos Verlooy en Caracas (v. Casall) zien we terug op de negende plaats, terwijl Pieter Devos en Claire Z goed zijn voor de negende plaats.

resultaten