Belgische paarden gaan sterk van start op CSI Eindhoven

Belgische paarden gaan sterk van start op CSI Eindhoven
CSI Eindhoven ging vanmorgen goed van start voor Malin Parmler en Erika Lickhammer - van Helmond. Beide Zweedse amazones gaven het nakijken in de CSI3* Small Tour 1m40 en de openingsrubriek over 1m35.




Quick results 1m40:

  1. Malin Parmler - Kamilo vd Broekkant

  2. Conor Drain - Dialetto PS

  3. Doron Kuipers - Ediamo






Parmler kon vanmorgen rekenen op haar BWP hengst Kamilo vd Broekkant (v. Numero Uno) met wie ze vorige week in Tubbergen nog superieur was in de tweesterren rubriek. Vandaag noteerde het duo een tijd van 25.99 seconden en troefden zo de overwinning weg voor Conor Drain en Dialetto PS. De in Twente gevestigde Ier en de Diarado zoon kwamen rond in 26.83 seconden en waren zo goed voor de tweede plaats. Doron Kuipers en de KWPN hengst Ediamo (v. Andiamo Z) zien we dan terug op de derde plaats met een tijd van 26.89 seconden.

Mirjam Bierings ziet haar eigendom Go Go (v. Carnute) onder het zadel van Rob Heyligers naar de vierde plaats snellen in 27.22 seconden. Het is dan Emile Tacken die het af maakt door met Another Lady de vijfde plaats op naam te schrijven.

1m35

De Youngster Tour vanmorgen over 1m35 was voor Erika Lickhammer - van Helmond. Met Candy VH (v. Cabachon) is er in 26.83 seconden de overwinning en verwijst ze Gerben Morsink met de Zangersheide hengst Carsey Z (v. Carthino Z) naar de tweede plaats. Het is dan Loewie Joppen die zijn Hantano (v. Quasimodo Z) naar de derde plaats weet te sturen.

Verder is er nog een vierde plaats voor Boy Peels met Happy Boy en zien we Doron Kuipers met Ingar Endy Vde terug op de vijfde plaats.

resultaten