Nederlander Freek Vestjens wint met BWP-er Grote Prijs Iran

Nederlander Freek Vestjens wint met BWP-er Grote Prijs Iran
Een mooie Nederlandse overwinning werd er behaald op de BAM Riding Club in Iran. Hier was het in de Grote Prijs op een hoogte van 1m40 zojuist Freek Vestjens die met de BWP hengst Halantic A (v. Atlantic) naar een razendsnelle tijd van 35.25 seconden wist te rijden in de barrage. In totaal wisten 12 combinaties zich te kwalificeren voor deze barrageronde.

Hij bleef daarbij voor op de Iraniërs die de rubriek verder domineerden. Zo was er voor Alireza Khoshdel een tweede plaats in het zadel van de Grandino nakomeling Gratinue met wie hij in een tijd van 37.07 seconden rond wist te komen. Terwijl Maziar Jamshid Khani met de Zangersheide hengst Dj VD Kattevennen Z (v. Darco) naar een derde plaats wist te rijden in 37.46 seconden.

Verder in de top vijf vinden we op een vierde plaats Mahmoud Pourheydari en zijn Rudi (v. Rudelsburg) met wie hij in 38.00 seconden rondkwam. De vijfde plaats ging naar Alireza Bakhtiari en Quenzo de la Roque (v. Kannan) die hier een tijd noteerden van 38.68 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten