Fantastische resultaten voor de Belgische ruiters in Oliva met winst voor Alexander Housen

Fantastische resultaten voor de Belgische ruiters in Oliva met winst voor Alexander Housen
In de Zilver Tour in het 1m40 van Oliva was er zojuist een Belgische overwinning. Hier was het Alexander Housen die met zijn BWP merrie Esprit van de Wellington (v. Orlando) in een tijd van 57.58 seconden naar de snelste tijd wist te rijden.

Hij bleef zo voor op de Canadees Jonathan Ding doe met de hengst Super Micke (v. Artist) in 58.72 seconden naar de tweede plaats wist te rijden. De Britse amazone Joanne Mcglory eindigde met haar Nonstop III (v. Clover Echo) op een derde plaats. Het tweetal kwam daarbij rond in een tijd van 60.50 seconden.

Ook Equnews ruiter Jean-Christophe de Grande noteerde met de BWP-er Kimono vd Bisschop een mooie vierde plaats. Samen met de Ogano Sitte nakomeling kwam hij door de finish in 62.49 seconden. Hij bleef voor op de Fransoos Clement Boulanger met Velleda du Criolo.

Verder zagen we nog Nicola Philippaerts in de top tien, hij eindigde met Krapuul F (v. Diamant de Semilly) op een zevende plaats, terwijl Hendrik Denutte zich tweemaal wist te plaatsen met zijn beide paarden. Zo eindigde hij met de KWPN merrie Dulora op een negende plaats en noteerde hij met de BWP merrie Kamira een tiende plaats.

Constant van Paesschen en zijn Kid Pleasure d'Asschaut eindigden op een 14e plaats.

Klik hier voor alle resultaten