Nadège Janssen verslaat iedereen in het Azelhof

Nadège Janssen verslaat iedereen in het Azelhof
In het gezellige Azelhof te Lier wordt momenteel de ene na de andere proef afgewerkt. Vanavond om 18u30 volgt de 1m45-rubriek nog, het hoogtepunt van de dag. Zojuist werd er op 2 sterniveau een 1m35-rubriek in twee fasen afgewerkt. In deze 'Prijs Landrover Mechelen - Leuven' kon niemand Nadège Janssen verslaan. Met de Zangersheide merrie Demone des Rosier Z (v. Darco) zette ze de snelste tijd neer van 23:26 seconden, waardoor ze weer een overwinning op haar naam kon schrijven. Met winst in onder meer Béthune, La Touquet en Cagnes-sur-Mer is deze amazone aan een geweldig zomerseizoen bezig.

Dominique Hendrickx kwam wel gevaarlijk dichtbij. Hij reed Winner R (v. Lupicor) naar de 2de plaats in 23:41 seconden. Zij moesten al als 12de combinatie de ring in, en wisten lange tijd de leiderspositie te behouden. Dat bleek buiten de prestatie van Janssen gerekend, die hen als 51ste combinatie van de eerste plaats reden.

Charlotte Verhagen moest met Abache HK (v. Cantos) al als 3de de ring in, en is ook op een mooie 3de plaats geëindigd in het eindklassement. Jan-Philipp Weichert wist met Drachten (v. Caspar) naar de 4de plaats te springen. Loewie Joppen en Diamond Quick Heto (v. Quick Lauro Z ) zagen we op de 5de plaats terug.

Mathias Hazebroek en de BWP merrie Fadesha (v. Quival) behaalden voor eigen publiek nog een mooie 6de plaats.

KQ0A2081 KQ0A2084 KQ0A2078 KQ0A2074