Mooie derde plaats voor Gudrun Patteet in Coruna

Mooie derde plaats voor Gudrun Patteet in Coruna
Met opnieuw een overwinning achter zijn naam in Coruna is het Julien Epaillard die aan de leiding gaat in het 1.45m in de viersterren rubriek. Samen met zijn Safari D Auge (v. Diamant de Semilly) wist hij van het hout te blijven met een snelle tijd van 57.93 seconden.

Hij werd ditmaal achterna gezeten door Eric van der Vleuten die hier met Quivive S Z (v. Quasimodo Z) er een aardig tempo in had zitten maar het toch moest afleggen tegen de Fransoos. Hij eindigde op een knappe tweede plaats met een tijd van 58.44 seconden voor de Belgische amazone Gudrun Patteet die met haar Sea Coast Ferly (v. Calato) eveneens van het hout wist te blijven. Samen met de BWP-er wist ze een tijd te noteren van 60.11 seconden die goed was voor de derde plaats.

Voor Abdel Said was er een vierde plaats in het zadel van Concho (v. Cassaro) met wie hij hier een tijd noteerde van 60.44 seconden. De top vijf werd vervolgens voltooid door de Fransman Olivier Robert en zijn Forest Gump 29 (v. Forsyth) die hier ook foutloos over de finish kwamen in 60.50 seconden.

Klik hier voor alle resultaten