Melissa Laenen wint de Small Tour finale van Antwerpen

Melissa Laenen wint de Small Tour finale van Antwerpen
De laatste dag van de Global Champions Tour in Antwerpen is alweer aangebroken. Gisteren stond nog de 5 ster Grote Prijs op het programma, vandaag zijn het de 1 ster-ruiters die hun laatste proeven afwerken. De finale van de small tour stond als eerste op het programma. In deze 1m15/1m20-proef 'Simons Horse Shop' ging de overwinning naar Melissa Laenen. Zij ging met de 8-jarige In Time (v. Winningmood van de Arenberg) door de finish in 52:77 seconden. De Griekse amazone Milena-Maria Pappa eindigde op de 2de plaats met Unato (v. Orlando), in een tijd van 54:65 seconden. Ann de Bie reed haar merrie Iluna di Cantero (v. Quadrillo) naar de 3de plaats.

Voor Karen Oris en Daviana was er een 4de plaats. Deze combinatie wist zich al elke keer te klasseren. Morgane Cazeaux vervolledigde met de Zangersheide ruin Never Say Never Z (v. Non Stop) de top 5.

Claire Putters (Fa Belle van Sombeke ), Camille Bellefroid (Cs P My Pleasure) Stijn van Opstal (Faith van het Muggebos), Jorien Livens (Valley DH Z) en Shauni van der Goten (Reactive de Celland) wisten allemaal een top 10 plaats te bemachtigen.

De proef liep enige vertraging op door een val van June Peeters. Wij wensen haar veel beterschap toe en hopen dat het niet te ernstig is.

Klik hier voor de uitslag.