Kristina Bröring-Sprehe wint nu ook de Grand Prix Special

Kristina Bröring-Sprehe wint nu ook de Grand Prix Special
Gisterenavond was de laatste proef van de dag op 'Horses and Dreams' in het Duitse Hagen de CDI3* Grand Prix Special. Het werd al snel duidelijk dat het een strijd onder de Duitse combinaties ging worden. De volledige top vier werd ingepalmd door het gastland.

Kristina Bröring-Sprehe maakte haar favorietenrol waar en won de proef met een grote voorsprong. Met enkel een foutje in de tweeërs eindigde de Duitse amazone met de vijftienjarige hengst Desperados FRH (v. De Niro) op een totale score van 81.745%. De jury zette haar ook vandaag unaniem op de eerste plaats. Sönke Rothenberger moest tevreden zijn met een tweede plaats. Met de negenjarige Cosmo 59 (v. Van Gogh) reed hij naar een score van 77.196%. Jessica Von Bredow-Werndl werd derde met de Gribaldi-nakomeling Unee BB. Zij behaalde in totaal exact 77.000%.

De top vijf werd vervolledigd door de Duitse Hubertus Schmidt met Imperio 3 (v. Connery) en de Deense Anna Kasprzak met Donnperignon (v. Donnerhall). Zij kregen van de jury 76.549% en 76.000%.

Klik hier voor de resultaten.