Maxime Gaelens en Loris Berrittella in de prijzen in Le Touquet

Maxime Gaelens en Loris Berrittella in de prijzen in Le Touquet
In het Franse Le Touquet waren de Belgische deelnemers al vroeg in de prijzen. Zo was er voor Maxime Gaelens in het zadel van de Indoctro nakomeling Jeandoctro Deceuninck een tweede plaats in de 1m25 rubriek die op het programma stond. Het tweetal noteerde daarbij een tijd van 38.34 seconden.

Daarmee waren ze net iets langzamer dan de nummer een de Fransoos Nicolas Duhamel en zijn Vulcain du Roch (v. Nervoso) die hij hier in 37.54 seconden rond wist te sturen. Een derde plaats was er nog voor Laure Petillon de Saporta en haar Tatami du Plain (v. Limbo) met wie ze rondkwam in 38.54 seconden.

In het 1m40 is het de Fransman Benoit Cernin die de winst op naam schrijft met Ultra Blue de Jaurand (v. Mr Blue) die hij hier in 61.92 seconden rond weet te sturen. Zijn landgenoot Matthie Billot eindigde met Regain d'Helby (v. For Pleasure) op een tweede plaats in 64.02 seconden. De Brit Jonathon Buxton noteerde met zijn High Offley Arturos Catch (v. Arturo 8) de derde plaats met een tijd van 65.14 seconden.

Een tiende plaats was er nog voor Loris Berrittella die met Ermes des Bergeries (v. Nabab de Reve) rondkwam met 2 strafpunten.

 

Klik hier voor alle resultaten