Marthe Van Gorp wint de Big Tour voor Children in Wierden

Marthe Van Gorp wint de Big Tour voor Children in Wierden
Op het Dutch Younger Festival in Wierden (Nederland) zijn onze jonge landgenoten bijzonder goed aan het presteren. Zojuist werd daar de Big Tour voor Children afgewerkt, een 1m30-rubriek rechtstreeks op tijd. Daarin was de winst voor Marthe Van Gorp. Samen met Lajolie 3 (v. Landfuerst) zette ze de snelste tijd van 72:71 seconden neer, en dat leverde hen deze overwinning op. Deze jonge amazone presteert de laatste tijd enorm goed, met onder andere nog een gouden medaille met het Children team in de Nations Cup van Opglabbeek.

Martina Ferrari en Trustin (v. Austin) deden er alles aan om de winnaars hun tijd te verbeteren, maar kwamen niet in de buurt. Zij namen de 2de plaats voor hun rekening in 75:10 seconden. Ook Louise Joassin zette een mooie prestatie neer. Zij reed de BWP merrie Hermanie (v. Cabrio vd Heffinck) naar de 3de plaats.

Voor Sidra Kuzbari en Contadino 2 (v. C-Indoctro) was er een 4de plaats. Joel Torstenson en Felix (v. Feliciano) namen de 5de plaats voor hun rekening. Zij kregen 2 strafpunten aangerekend voor het overschrijden van de tijd.

In de Small Tour voor Children, over een hoogte van 1m20, was er een 4de plaats voor Gilles Nuytens. Daarvoor kon hij rekenen op de BWP merrie Halla vh Kluizebos (v. Contact vd Heffinck). Antoni Draga en de Zangersheide merrie Kara van t Glemhof (v. Kashmir van Schuttershof) behaalden een 6de plaats.

Klik hier voor de uitslagen.