Marc Bettinger scoort met Vesta De Coquerie in de Baltica Tour

Marc Bettinger scoort met Vesta De Coquerie in de Baltica Tour
De ruiters die de verplaatsing gemaakt hebben voor de CSI 3* Baltica Tour in het verre Polen reden deze middag hun 1.40 m parcours. In deze proef gingen 80 ruiters van start waaronder we 2 van onze landgenoten terugvonden.

Lieven Devos reed een mooie foutloze ronde met Eldorrado MVNZ. Zij tijd van 83.78 seconden bracht hem in de uitslag op de 33ste plaats. Op de 40ste plaats vinden we onze amazone Kelly Vandousselaere met Urlando Des Forets (v: Diamant De Semilly). Zij kregen jammer genoeg 2 strafpunten voor het overschrijden van de toegestane tijd en eindigde daardoor op de 40ste plaats.

De overwinning was voor de Duitse ruiter Marc Bettinger. Voor deze verwinning kon Marc rekenen op de kwaliteiten en de snelheid van zijn Vesta De Coquerie (v: Indoctro). Zij deden de chrono stoppen op een tijd van 60.99 seconden. De top 3 stonden allemaal op een zakdoek want de tijd van 61.74 bracht Alsharbatly Abdullah met HHS Dublin (v: Ard VDL Douglas) op de 2de plaats. Op de 3de plaats vinden we de eerste Poolse ruiter van de 2 die een top 5 notering behaalde. Jaroslaw Skrzyczynski klaarde de klus in 61.94 seconden. Hierbij had Jaroslaw Silver Shine (v: Califax) onder het zadel. Op 4 vinden we Adam Grzegorzeweski terug met Centroplast Dinar (v: Qulester) in 63.33 seconden. De top 5 sluiten we af met voor de tweede keer Abdullah Alsharbatly. Ditmaal rekende hij op Lordano (v: Lordanos). Dit duo had 63.77 seconden nodig om het parcours mooi af te werken.

Straks wordt de dag afgesloten met een 1.45 m Gold Tour.

Klik hier voor de resultaten.