Louis Vandoorne regeert Gouden Laars competitie in Waregem

Louis Vandoorne regeert Gouden Laars competitie in Waregem
De Gouden Laars competitie werd dit weekend in Waregem verreden. Daar stonden zowel de paarden als de pony's in de spotlights. De ponyrubrieken lees je morgen meer over op Equnews.

U25 1m40

In het 1m40 voor de U25 ging de winst naar Louis Vandoorne in het zadel van Ilvano van Blommerschot. Het tweetal kwalificeerde zich voor de barrage ronde en noteerde daar met 4 strafpunten het beste resultaat. Enkel Brent Gaublomme wist zich verder te kwalificeren voor de barrage samen met Caol Ila Birdavenue (v. Eros Platiere) met wie hij uiteindelijk met 5 strapfunten op de tweede plaats eindigde. Het is dan Christophe Leutenez die Cruz van Kerselare Z (v Chellano Z) naar de derde plaats stuurde. Gilles Nuytens neemt met Elando CT de vierde plaats voor rekening, gevolgd door een vijfde plaats van Eliah Pieters en Karnivale van 't Klavershof.

1m30

In het 1m30 zien we Gilles Nuytens de rubriek op naam schrijven met Elando CT (v. Diarado) die hij rondstuurde in 30.16 seconden. Hij bleef zo nipt voor op Lison Corbisier en Anabelle de L'Enclos die met 30.19 seconden op de tweede plaats eindigden. Laurent Mahieu maakte het af door Ekita van 't Zorgvliet (v. For Joy van 't Zorgvliet) naar de derde plaats te sturen met een tijd van 30.39 seconden.

1m20

Het is Auri Callewaert die met V de Vie (v. Wings of Freedom) in een tijd van 30.77 seconden het 1m20 op naam schrijft. Het tweetal dook er onder de tijd van Laurine Thijs die haar Champagne Pia Z (v. Chablis I) in 32.08 seconden naar de derde plaats stuurde. Het is dan vervolgens Pieter de Brabandere die de Tauber van het Kapelhof zoon Kauber vd Lindehoeve Z naar de derde plaats stuurde met een tijd van 32.32 seconden.

1m10

In het 1m10 snelde Amber Vandaele naar de overwinning met Iara VDP Z. Zij bleven in 25.06 seconden Jenny Claessens voor die haar Mylady hof ter Bruggen in 26.21 seconden naar de tweede plaats stuurde. Fransje Robert en Stakkato de Fee zien we terug op de derde plaats met 26.61 seconden.

Resultaten