Rania Dindane doet één-tweetje in Gouden Laars competitie Waregem

Rania Dindane doet één-tweetje in Gouden Laars competitie Waregem
Gisteren schreven we al over de paardencompetitie van de Gouden Laars in Waregem. Vandaag richten wij de spotlight op de ponyrubrieken die verreden werden.

Zo is het Rania Dindane die de 1m20 rubriek domineert met haar Pablo. In een tijd van 39.92 seconden snelde het tweetal naar de winst. Niet alleen werd zij eerste, maar ook in het zadel van Moonfighter Machiavelli (v.Goliath van de Groenweg) was er nog een tweede plaats met 4 strafpunten in 38.5 seconden. Vic de Plecker en zijn Orchid's Anucia eindigden met 4 strafpunten in 42.12 seconden op de derde plaats. Dan zien we nog een vierde plaats voor Aline Sercu met Nero van de Bucxtale, terwijl Margot Devisscher met Luminahof's Hyacinth de vijfde plaats voor rekening nam.

1m10

Seppe Wouters stuurt zijn Mojito van 't Oordeel (v. Flamenco Desemilly) in de 1m10 rubriek in een tijd van 33.04 seconden naar de winst. Hij bleef er Amber Jacobs voor die met Geena Lisa in 35.77 seconden op de tweede plaats wist te eindigen. Ook was er opnieuw een podiumplaats voor Vic de Plecker en zijn Orchid's Anucia met wie hij derde werd in 37.3 seconden.

1m

In het 1m was het opnieuw Seppe Wouters die ditmaal kon rekenen op Cara D.J. die hij in 24.81 seconden naar de overwinning stuurde. Het was Rik Nauta die daar het dichtste bij in de buurt wist te komen met Mr Rojo met een tijd van 25.24 seconden waarmee hij uiteindelijk tweede werd. Hebe de Maeyer en Jumper zien we dan in 25.78 seconden terug op de derde plaats.

80 / 90cm

De rubrieken onder een meter waren voor Zora Delplace en Marthe Boon. Delplace won met Higher Up Shaday d'eel het 90 cm in 25.89 seconden. Ze bleef er Zoe Verschooten met Speedy en Renee Goethals met Laura voor.

In het 80 cm wist Boon haar Kantje's Errol naar de winst te sturen, voor Marike de Vlieger die met Judy tweede werd en Louis Mertens die Cobus naar de derde plaats stuurde.

Resultaten