Lorenzo de Luca slaat een dubbelslag in Dublin

Lorenzo de Luca slaat een dubbelslag in Dublin
Het succes van de Stephex Stables ruiter Lorenzo de Luca houdt maar niet op in Dublin. Op de CSIO 5 ster zit de Italiaanse ruiter ondertussen al aan drie overwinningen, en dat op twee dagen tijd!

Zojuist sloot hij de dag af met een overwinning over een hoogte van 1m50. Met de 9-jarige BWP hengst Halifax vh Kluizebos (v. Heartbreaker) vloog hij naar de overwinning in 39:40 seconden. Het was slechts 19 honderdsten sneller dan de nummer 2, maar het was genoeg om alweer te winnen. Deze combinatie behaalden tijdens Knokke Hippique ook al fantastische resultaten, waaronder een 1ste plaats in de 2 ster Grote Prijs.

Jessica Springsteen, in de vorige proef nog goed voor een 3de plaats, werd nu 2de met Tiger Lily (v. Balou du Rouet). Zij finishten in 39:59 seconden. Voor Gianni Govoni en Antonio (v. Oklund) was er een 3de plaats.

Johnny Pals sprong voor Nederland naar de 4de plaats. Met de KWPN hengst Vignet (v. Heartbreaker) kreeg hij een tijdsfoutje aangerekend. Yuri Mansur Guerios en Quartz de la Lande (v. Jenny de la Cense) sloten de top 5 af, eveneens na een tijdsfout.

Klik hier voor de uitslag.