Lisse Bosch niet te stoppen in Lommel

Lisse Bosch niet te stoppen in Lommel
Het voorbije weekend trokken de LRV ponyruiters naar het tornooi van Lommel. In de klasse D-midden was de overwinning voor Lisse Bosch met Berktzicht Jekila. Er wisten maar twee combinaties zich te plaatsen voor de barrage. Thomas Hus kreeg met Haromie H 4 strafpunten en werd zo 2e. Lauren Moors werd met Surprise de snelste vierfouter en eindigde op de 3e plaats.
Lisse Bosch won ook de hoogste reeks bij de C-pony's, dit met Lord D'Hoge onder het zadel. Ook hier wisten er maar twee combinaties de barrage te halen. Louise De Smedt moest met Varenbergs Roxy tevreden zijn met een 2e plaats. Emma Vanvuchelen en Valentina Van Het Koekoekshof eindigden op de 3e plaats.

De hoogste dressuurreeks, DL2 kwam op naam te staan van Hanne Dehou met Babouchka. Jana Theybers (Golden Princess) en Free Lauwens (Guliver Du Fraisier) vervolledigden de top 3. Lien Truyen won met Di-Di von Baumken de CL2 reeks. Zij kreeg van de jury 11 punten meer dan Sara Van Aperen (Whisper) en Hanne Dehou (Greenlaw Black Velvet).

Klik hier voor de uitslagen.