Lisa Ceunen en Thomas Peter grijpen kampioenschap manches op Dongs Kamp

Lisa Ceunen en Thomas Peter grijpen kampioenschap manches op Dongs Kamp
Op Dongs Kamp stonden afgelopen weekend twee manches voor het kampioenschap op het programma. De eerste was een manche voor de Seniors A. In deze rubriek wist Lisa Ceunen zeer sterk te presteren. Met Swingly H (Catano) onder het zadel snelde Ceunen in de barrage in 29,95 seconden door de finish, wat haar de overwinning met slechts 5 honderdsten van een seconde opleverde. Ze reed met Cabriz van het ringboomhof Z (Calvados Z) nogmaals de top vijf binnen op de vierde plaats.

Michelle Cartenstadt volgde de winnares op in het zadel van Violette (Paddox). Het podium werd door Joris Geenen met Duchesse Asborne Z (Dallas VDL) vervolledigd in 33,66 seconden.

Freddy Jaeken sloot de top vijf af met Goliath v 't Smishof.

De Serie 2 manche werd door Thomas Peter gewonnen, meteen op tijd wist hij met Celana een voorsprong van 1 seconden op te bouwen en te behouden. Birthe Goossens volgde hem op met Hope vd Bakkershoeve (Thunder van de Zuuthoeve) onder het zadel. Jean-Andre Souvereyns rondde het podium in 65,27 seconden af met Ona Ja Z (Onze Fons).

Erwin Jacobs eindigde net naast het podium met Cassina (Cassini I). Thomas Peter sluit als winnaar van de proef ook de top vijf af met Kurly vd Gorten (Thunder vd Zuuthoeve).

Klik hier voor alle resultaten.