Lieven Devos domineert in de Grote Prijs in Moorsele

Lieven Devos domineert in de Grote Prijs in Moorsele
Op het Zilveren Spoor in Moorsele stond afgelopen weekend de Gold League op het programma, het was Lieven Devos die de Grote Prijs wist te domineren. Slechts de top drie wist het dubbel foutloos te houden over het 1.45m hoge parcours en Lieven vormde twee van die drie combinaties. Met Eldorrado MVNZ onder het zadel zette hij de beste prestatie neer, het duo klokte af in 43,55 seconden en schreef daarmee de winst op hun naam. Slechts een halve seconde later volgde hij reeds met zijn tweede paard, Giovanni van het Scheefkasteel.

Matthias Poggemoller wist bij hem aan te sluiten op het podium, hij zette de derde dubbel foutloze ronde neer met Ceagal vd Vijverhoeve Z. Hun chrono stopte op 46,19 seconden.

Wim Vinckx wist met Jasmijn Van De Renthoeve de snelste tijd neer te zetten, maar tikte daarmee een balk weg wat hen naar de vierde plaats deed zakken. Luc Willaumez sloot de top vijf af in het zadel van Radcliffe De La Causerie (EO).

In de 1.35m rubriek was het Jan Claeys die de winst op zijn naam schreef, in het zadel van King-Boy wist hij een halve seconde voor te blijven op Dag Keymolen die Horan de Kalvarie zadelde. Peter Schollaert wist bij hen aan te sluiten op het podium met Kharmah De Lizami.

Boris Mauroy was dan weer de snelste in de 1.25m rubriek, in het zadel van zijn Caruso de la Pomme snelde hij met drie seconden voorsprong op de concurrentie door het parcours. Arnaud Gaudblomme volgde het duo op met Catch me van't Glemhof Z en Peter Schollaert vervolledigde de top drie in het zadel van Piedro von Hary Z.

Klik hier voor alle resultaten.