Koen Vereecke grijpt avondwinst in CSI1* Grote Prijs op het Sentower Park

Koen Vereecke grijpt avondwinst in CSI1* Grote Prijs op het Sentower Park
De eenster Grote Prijs waar in het Belgische Sentower Park de dag mee wordt afgesloten eindigt met een overwinning voor Koen Vereecke en zijn Calgary Z (v, Calvaro FC) die hij hier in een tijd van 36.04 seconden over de finish stuurde.

Hij verwees de Franse Pauline Broucqsault met haar Pause Cafe du Saloz (v. Airborne Montecillo) naar de tweede plaats in 36.25 seconden. Evy Morssinkhof wist met haar KWPN-er Bubsylon (v. Upsilon vd Heffinck) vervolgens de derde plaats op naam te schrijven in een tijd van 36.55 seconden.

De vierde plaats ging naar Louise Simpson en haar BWP-er Jaffar de Bourguignon (v. Lord Z), gevolgd door een vijfde plaats van Jean Louis Compere met de WInningmood dochter Akhira Royal in 36.67 seconden.

1m20

In de 1m20 rubriek die ten einde kwam in de andere arena was het de Argentijn Emiliano Segovia met de BWP-er Hakon (v. Lord Z) die rondkwamen in 64.88 seconden. Het was hier voor België Joy Demuynck met de BWP merrie Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof *v. Kashmir van Schuttershof) met wie ze in 68.26 seconden door de finish kwam en zo op een tweede plaats eindigde. De derde plaats was er voor Pauline Broucqsault met Bumble Bee III (v. Baloubet du Rouet).

Klik hier voor alle resultaten