Gilles Thomas nipt op het podium in Finale Young Riders Valkenswaard

Gilles Thomas nipt op het podium in Finale Young Riders Valkenswaard
In Valkenswaard eindigde de dag met een 1m50 Finale voor de Young Riders. Daar zien we een Duitse overwinning dit keer in de vorm van Zoe Osterhoff en haar Cosmos Stardetiji Z (v. Cavaggio) die in een tijd van 38.41 seconden door de finish reden.

Ze bleef voor op Khaled Abdulrahman Almobty en zijn BWP-er Desert Storm II (v. Clinton I) die hier  als tweede eindigden in 38.67 seconden. Voor België zien we dan een derde plaats van Gilles Thomas en zijn BWP-er Indiana vh Kapelhof (v. Chatman) die hij rondstuurde in 40.02 seconden.

Voor Nederland is er een vierde plaats voor Tom Schellekens en zijn Casander (v. Lord Z) die hier foutloos bleven in 41.07 seconden. De vijfde plaats ging naar de Duitse amazone Franzsika Muller en haar Cornado's Queen (v. Cornado NRW).

Sanne Thijssen en haar Bacardi (v. Numero Uno) eindigden met 4 strafpunten nog op een zesde plaats, terwijl voor België Andres Vereecke nog volgde op de zevende plaats met Igor van de Wittemoere (v. Cooper vd Heffinck) met 4 strafpunten in de eerste omloop.

Klik hier voor alle resultaten