Knappe overwinning voor David Malfait op Jumping Horse Immo

Knappe overwinning voor David Malfait op Jumping Horse Immo
Op Jumping Horse Immo snelde David Malfait afgelopen weekend met een nipte voorsprong naar de 1.25m overwinning. In het zadel van Bonito Z (Bionic Royal) reed finishte hij het parcours in 40,84 seconden. Zo was hij nipt sneller dan Glenn Van Riet die met Cornets Love (Cornet) slechts 0,12 seconden later volgde.

Gunter Lemmens eindigde met Ciara L Z (Clarence C) net naast het podium, het duo klokte in 44,32 seconden af. Jelle Limbourg eindigde net naast het podium met Dreamer (Calypso III) onder het zadel en Anne De Doncker sloot de top vijf af met Hitoya LCS (Cartier vd Heffinck).

In de 1.15m rubriek werd er in twee fasen gereden en wist Rudi Vrolix de overwinning met net geen halve seconde voorsprong op zijn naam te zetten. Vrolix reed Epotero B (Zapatero VDL) in 27,32 seconden rond. Danny Van Es volgde hem al snel op in het zadel van Go For It Ninohorse (Cartier vd Heffinck). Het podium werd door Gunter Lemmens met Hera vervolledigd.

In de 1.05m rubriek was Danny Van Es wel de snelste met Go For It Ninohorse (Cartier vd Heffinck), hier schreef het duo de overwinning op hun naam met 0,75 seconden voorsprong. Caro Van Der Smissen volgde het duo op in het zadel van Chardonnay vd Brouwershoeve Z en Sven Vander Meerssche sloot de top drie af met Chanel van de Kapzone.

Klik hier voor de resultaten.