Greet De Ridder, Marianne De Groote en Joyce Fries zorgen voor een stevige portie girlpower op Stal Hulsterlo

Greet De Ridder, Marianne De Groote en Joyce Fries zorgen voor een stevige portie girlpower op Stal Hulsterlo
Op Stal Hulsterlo was Greet De Ridder afgelopen weekend niet te kloppen in de 1.00m rubriek op stal Hulsterlo. In het zadel van Sentimentle J vd Vijf Bunders (Toulon) reed ze in 28,65 seconden meer dan een seconde sneller foutloos rond dan de andere zeventien concurrerende combinaties in de barrage.

Femke Van De Vijver volgde het duo op met Escada van het Beetjen (Flamenco de Semilly) onder het zadel. Astrid De Visscher volgde in 32,31 seconden met haar Rudolf en sloot zo het podium af.

Maxime Lijsen eindigde met Lili Van De Paspolder (Elvis Ter Putte) net naast het podium en Gilles Van Hamme sloot de top vijf af met Flavie Van't Suybrouck (Bamako de Muze) onder het zadel.

In de 90cm was het Marianne De Groote die de overwinning op haar naam schreef, dit deed ze in het zadel van Waomi-d (Cevin). Ze was slechts dertig honderdsten van een seconde sneller dan Julie Van Hoye met Coreen. Liza Kennes reed Délore naar de derde podiumplaats.

Joyce Fries was dan weer niet te kloppen in de 80cm, ze schreef de overwinning op haar naam met Diva Van Het Cauterhof Z (Dieu Merci Van T&L). Sarah Coppens volgde het winnende duo op met Imka onder het zadel en Anne Kaye sloot de top drie af met Helio van de Zijpe (Glaneur).

Klik hier voor alle resultaten.