Kevin Gielen op Podium in Ranking proef Sentower

Kevin Gielen op Podium in Ranking proef Sentower
Als hoofdrubriek van vandaag tijdens de CSI** competitie in Sentower te Opglabeek stond vandaag een proef 1.45m op het programma.

Na een spannende barrage plaatste Kevin Gielen zich met Captain op de tweede plaats. In een tijd van 43.01 moest hij enkel Jimenez Gabarron voor zich laten. Hij finishte met Supreme Du Milon in 42.63 seconden, goed voor de overwinning. Hikari Yoshizawa kwam aan de start met Conrato, in 43.89 seconden sloten zij de top drie af.

De top vijf werd vervolledigd door Johannes Ehning met Cassito Del Diablo en Randy Sherman met onder het zadel S&L Del Diablo.

Vandaag stond tevens ook de Prijs equnews op het programma, een barema A rechtstreeks op tijd verreden op een hoogte van 1.20m.

Hier was het de Duitser Yhomas Holz die met de 10-jarige Longoria de snelste foutloze rit aflegde. Met een tijd van 61.83 seconden blijf hij bijna 1 seconde sneller dan de rest van het klassement. Plaats twee en drie werden ingenomen door 2 Belgische amazones,

Charlotte Mertens en Charlotte Philippe. Met de 8-jarige Vagabond de la Pomme zoon James Bont finishte C. Mertens in 62.64 seconden, C. Philippe met onder het zadel Afidelity 2 volgde op plaats drie in 64.96 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Abbe Burchmore met Eleonora lll en landgenoot Maarten Driessen met Espresso VK.

 

Klik hier voor de volledige resultaten