Julien Macedoine scoort in Oliva

Julien Macedoine scoort in Oliva
Julien Macedoine en Delta Fee des Hazalles (Exploit de Roulard x President) hebben een mooie zondag gehad in Oliva. In de Bronze 3 1,40m pakte het duo een mooie zesde plaats na een foutloze omloop en barrage. Ze werden zo zesde. Ierland pakte de zege in deze proef met Neal Fearon en Dekato (Upgrade). Zij wonnen met een tijd van 39,81 seconden. De Britse Kayleigh Watts en Able Mable (Esprit vd Hoenderheide) werden tweede, BWP'er Ibero van de Noordheuvel (Boris vh Kluizenbos) werden derde.

In de Gold 4 1,45m was het BWP-merrie Gloria vd Zuuthoeve (Thunder vd Zuuthoeve) (op de foto met David McPherson) die onder Matthew Sampson de winst pakte voor Groot-Brittannië. We kennen de elfjarige merrie ook als ex-paard van Alexander Liefsoens. Cassandra Orschel en Acanthya (Adlantico AS) werden tweede voor Polen, Amy Inglis en Wishes (Guidam) pakten ook de derde plaats voor Groot-Brittannië.

BWP'er Jaffar de Bourguignon, gefokt door Pieter Bourguignon uit Herselt, sprong in de Gold 2 1,40m naar de derde plaats met de Britse Louise Simpson, Check Mate Z en de Britse Kayleigh Watts wonnen de Bronze 2.

Klik hier voor alle resultaten.