Jos Verlooy staat nog steeds in de top vijf van het Wereldbeker klassement

Jos Verlooy staat nog steeds in de top vijf van het Wereldbeker klassement
Na de 7e manche van de Western European League in Londen staat Jos Verlooy, finalist in het seizoen 2014-2015, nog steeds op een 5e plaats in het klassement.
In Londen kon de 20-jarige Verlooy geen punten verzamelen, waardoor zijn punten uit de Amerikaanse League voorlopig nog niet officieel meetellen. Verlooy moet immers op Europese bodem minstens 1 punt pakken om zijn punten te laten meetellen. Komende week krijgt hij alvast een nieuwe kans om in Mechelen een punt te pakken.
Nicola Philippaerts zit in dezelfde situatie. Hij staat momenteel op de 9e plaats dankzij een sterke Amerikaanse tournee. Een punt pakken in Mechelen brengt hem dicht bij de finale in Zweden.

Aan de leiding staat nog steeds Christian Ahlmann. De winnaar van de manches in Stuttgart en Madrid nam afgelopen week niet deel in Londen, maar met 57 punten vinden we hem nog steeds bovenaan in het klassement terug.
Simon Delestre zagen we in Londen wel aan het werk, maar hij kon geen punten verzamelen. Zo blijft hij op de 2e plaats staan met 51 punten. Penelope Leprevost sprong in eigen land afgelopen weekend, zij blijft met 44 punten op de 3e plaats staan.

Klik hier voor de tussenstand.