JM Indoor Masters: Asselmans, Geenens en Panneels winnen bij de senioren

JM Indoor Masters: Asselmans, Geenens en Panneels winnen bij de senioren
Afgelopen weekend vond de eerste manche van de selectie voor de Jumping Mechelen Indoor Masters plaats. Op zaterdag vonden er proeven voor de jeugd plaats en op zondag was aan het aan de senioren.

In de 1.20m, een proef tegen de klok ging de overwinning naar Naomi Asselmans. Met Hidra van den Uilenbos reed ze een supersnelle foutloze ronde. Ze kwam door de chrono in een tijd van 58.74 seconden. Ook op de twee plaats zagen we Asselmans nog eens. Met Grace van het Uilhof bleef ze eveneens foutloos en dit in een tijd van 59.07 seconden. Op de derde plaats zagen we Niki Geenens en Gazelle van de Vaelenberg. Zij reden een foutloze rit in 60.08 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Femke D'hoore met High Wind van t Schrijberg en Stefanie Grootjans met Identity van't heike. Zij wisten beiden foutloos te blijven en dit in respectievelijk 62.01 seconden en 62.21 seconden.

Niki Geenens wist in de 1.20m misschien niet te winnen, maar in de 1.10m deed ze dit wel. In deze proef over twee fasen wist ze mooi foutloos te blijven en ook nog eens een snelle ronde neer te zetten. Met Gazelle van de Vaelenberg kwam ze door de finish in 21.38 seconden. Danny Van Es vervolledigde de top drie met twee paarden. Met Cargo Z werd hij tweede na een foutloze ronde in 22.49 seconden. Hij werd ook nog eens derde met Zico V en dit in een tijd van 22.52 seconden.

Ellen De Swert (Edelweis S) en Bert Panneels (Harcotique Dnl) vervolledigden de top vijf. De Swert finishte foutloos in 22.85 seconden en Panneels deed dit in 23.32 seconden.

In de 1.00m ging de winst naar Elien Panneels. Met Vladimir wist ze over de twee fasen foutloos te blijven en dit in een tijd van 21.49 seconden. Joke Van Inderdael volgde op de tweede plaats met Imagine That van de Fruitkorf. Zij kwamen door de chrono in 21.71 seconden. Danny Van Es werd met Conpardie Z derde na een foutloze rit in 21.73 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Meghan Gillot met Hampton Bay en Geert Vleminckx met Arkansas H.. Zij reden foutloze ronden in 22.27 seconden en 23.15 seconden.

Klik hier voor de resultaten.