Tom Heylen schrijft de Grand Prix in Diepenbeek op zijn naam

Tom Heylen schrijft de Grand Prix in Diepenbeek op zijn naam
In Diepenbeek stond afgelopen zondag een nationale dressuurwedstrijd op het programma. Er werden verschillende nationale proeven georganiseerd en ook aan de jeugd en jonge paarden werd er gedacht.

De winst in de Grand Prix ging naar Tom Heylen. Hij reed de tienjarige hengst Gucci 'H' (v. Gribaldi) naar een totale score van 67.100%. De tweede plaats was voor David Engelen en de elfjarige Royal Rubinstein (v. Rubin-Royal). Zij kregen van de jury een score van 66.400%. De top drie werd vervolledigd door Anouk Teeuwen en de Diamond Hit nakomeling Whycocomagh. Voor hun noteerden we een totaal van 64.750%.

In de Inter I was Jorinde Verwimp de beste. Met Arie Sollenburg (v. Olivi) behaalde ze een totale score van 67.434%. De Zuid-Afrikaanse Philippa Johnson-Dwyer eindigde op de tweede plaats met Verdi (v. Osmium). Voor haar noteerden we een totale score van 66.316%. Anne Ponsaerts en Carrera (v. United) werden derde met een score van 65.921%.

De top vijf werd vervolledigd door Justin Verboomen met Salieri (v. Sir Donnerhall) en Liesbeth Leenaerts met Alonso (v. Abanos). Zij behaalden respectievelijk 65.789% en 65.592%.

De Inter A werd gewonnen door Isabelle Boost en Blue Steel Dhb (v. Wellington). Voor hun proef noteerden we een score van 60.764%.

Patricia Mannaerts domineerde de Prix St Georges. Met Doeke (v. Olgert) kreeg ze van de jury een totale score van 68.882%. Ze bleef zo Equnews amazone Delphine Meiresonne voor. Meiresonne reed met Diva Noir SVB (v. Alabastro S.Extra) naar een totale score van 67.961%. Ronny Livens zagen we op de derde plaats terug. Met D Quarterboy vh Bloemenhof (v. Quaterback) behaalde hij een totale score van 66.316%. Deze plaats moest hij delen met Dries Van Dijck en Weltmiro Jh Z (v. Welt Hit II). Ook zij kregen van de jury 66.316%.

Nick Jacobs en Fairytale-Sun (v. Stedinger) eindigden op de vijfde plaats. Zij reden naar een totale score van 65.789%.

Kaatje Debie schreef de M-10 op haar naam met Jack Daniels vd Kwaplas (v. Spielberg). Zij reden naar een totale score van 69.143%. Leonie Schepers volgde op de tweede plaats met Fiero (v. Weltart). Voor hun noteerden we in totaal 68.000%. Laura Van de Moortel vervolledigde de top drie met Enrico VM. Zij kregen van de jury 67.643% voor hun proef.

Verder in de top vijf zagen we Domien Michiels met Kokoschka Van De Burggrave (v. Rubiquil) en Sandy Craut met Cayano (v. Dayano). Zij behaalden respectievelijk 67.500% en 66.571%.

Klik hier voor de resultaten.