Jérôme Guery blijft goed presteren in Marokko

Jérôme Guery blijft goed presteren in Marokko
Op de tweede dag van de 'Morocco Royal Tour' was het hoogtepunt vandaag de 1.45m GP-kwalificatie. In deze proef lieten de Belgen van zich horen en zagen we maar liefst drie Belgen terug in de top vijftien.

Jérôme Guery wist net als gisteren naar een tweede plaats te rijden. Met de schimmelhengst Papillon Z (v. Perhaps v Berkenbroeck) bleef hij in deze proef tegen de klok foutloos in een tijd van 56.67 seconden. Hij moest zo enkel de Australiër Rowan Willis voorlaten. Willis kwam met de tienjarige Blue Movie (v. Chacco Blue) door de chrono in een tijd van 56.25 seconden. Op de derde plaats zagen we de Italiaan Juan Carlos Garcia en Moka de Mescam (v. Melkior du Montois) in een tijd van 57.29 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Guillaume Foutrier met Brentano D'Amaury (v. Wandor Van De Mispelaere) en Abdullah Alsharbatly met AD Argos (v. Pandinus). Zij bleven foutloos in respectievelijk 58.52 seconden en 58.62 seconden.

Patrik Spits en Verdi Vd Withoeve Z (v. Vigaro Z) wisten het ook foutloos te doen in een tijd van 60.96 seconden en werden zo tiende. Voor Fabienne Daigneux-Lange en Venue D'Fees Des Hazalles (v. President) was er een twaalfde plaats.

Klik hier voor de resultaten.