Jeroen Appelen wint in Lummen

Jeroen Appelen wint in Lummen
Vandaag staat in Lummen alles in het teken van de 3 ster competitie. De 1m45 proef (tegen de klok) werd er gewonnen door de Limburgse ruiter Jeroen Appelen. Hij was met de 11-jarige Wildcard (v. Numero Uno) 2 seconden sneller dan de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar (Fidux). Jose Thiry en Cyber de L'Obstionation (v. Chatman) eindigden op de 3e plaats. Voor Ann Carton-Grootjans (Cantara) en Niels Bruynseels (Fidalgo van het Leliehof) was er een 6e en 7e plaats. Thibault Le Jeune (Leo du Prairial) en Brecht Bille (Dakata vd Knuffel) eindigden op de 8ste en 9e plaats.
Het nieuwe duo Constant Van Paesschen en Citizenguard Million Dreams (v. Diamant de Semilly) kregen 4 strafpunten na een snelle rit.

In de 1m30 proef ging de overwinning naar de Zweedse Eva Danielsson met High Cherokee (v. Tornesch). De Fransman Edward Levy werd 2e met Quina (v. Quo Vados). Voor Eiken Sato was er met Hula Hula (v. Lord Z) een 3e plaats. Belgisch kampioen Gregory Wathelet en Desteny van het Dennehof (v. Andiamo) namen de 4e plaats voor hun rekening.

Klik hier voor de uitslag.