Jeroen Appelen is de snelste in Eindhoven

Jeroen Appelen is de snelste in Eindhoven
Op de CSI in Eindhoven wordt er vandaag voor de laatste keer gesprongen onder een stralende zon. Zojuist werd er op 3 sterniveau een 1m40-rubriek tegen de klok afgewerkt. Daarin was Jeroen Appelen nipt de snelste. Met de BWP ruin Filesto Van De Herkant (v. Oklund) zette hij de snelste tijd neer van 65:40 seconden, slechts 1 honderdste sneller dan de nummer 2, Robert Vos. Voor Appelen was dat echter genoeg om de proef op zijn naam te schrijven.

De Nederlandse ruiter Robert Vos eindigde dus op de 2de plaats. Hij finishte in 65:41 seconden, en kon daarvoor rekenen op Interline H (v. Indoctro). Jelmer Hoekstra ging ook snel door het parcours. Met de KWPN merrie Anastacia (v. Manhattan) sprong hij naar de 3de plaats in 65:52 seconden.

Doron Kuipers reed Baileys (v. Vincenzo) naar een 4de plaats. Voor Stephex Stables amazone Petronella Andersson en Cantacorda (v. Canturo) was er een 5de plaats.

Ook Wilm Vermeir (Iliano Van D'abelendreef) en Karel Cox (Inne Van De Plataan) sprongen een foutloze ronde. Zij klasseerden zich nog op de 14de en 15de plaats.

De dag begon met een 1m20-rubriek binnen de 1 stercompetitie. Daarin wist Lio Lamers de 2de plaats en de 4de plaats te bemachtigen. Ze kon daarvoor rekenen op Zazou Van De Broekkant (v. Numero Uno) en Vienna (Cavalier).

Klik hier voor de uitslagen.