Jeroen Appelen en Charlotte Philippe scoren podium plaats in Bonheiden

Jeroen Appelen en Charlotte Philippe scoren podium plaats in Bonheiden
Vandaag waren het  opnieuw de jonge paarden die het eerst aan de start kwamen in Bonheiden. Zowel bij de vijf-als zesjarigen hield Michael Fursedonn de Belgen achter zich.  Bij de zevenjarigen sprong Charlotte Philippe naar de overwinning.

In het zadel van de zesjarige KWPN-errie, Ilserov (Zacharov) snelde de Brit met ruim één seconde voorsprong naar de overwinning. Jeroen Appelen volgde voor eigen publiek op de tweede plaats met de Numero Uno-zoon, Neverland Z. Het paar werd nipt opgevolgd door Gilles Dunon die ook gisteren al op het podium sprong met zijn Cava Felinae Z.

Fursedonn overwon bij de vijfjarigen in het zadel van Cevin's Pleasure (Cevin Z). Het paar wist in deze rubriek als enige de chrono onder de 31 seconden te houden en hield zo Charlotte Philippe achter zich met Electro vd Kromsteeg Z (Emerald). Peggy Baker vervolledigde het podium met onder het zadel Jozie vd Zwinkhoeve (Quicktime).

Bij de zevenjarigen was er geen houden aan Charlotte Philippe met haar sBs-merrie, Godiva S. Samen met de Andiamo-dochter snelde de Belgische naar de overwinning.

Alle resultaten