Caro Baerts en Rik Nauta zijn Belgische sterkhouders in Opglabbeek

Caro Baerts en Rik Nauta zijn Belgische sterkhouders in Opglabbeek
De jeugd strijd sterk op het Sentower Park in Opglabbeek. In de Children rubriek  ovverwon Thea K Gulliksen. Rik Nauta was er de Belgische sterkhouder. In de 1.40m Junioren rubriek moest Caro Baerts, Lily Freeman-Attwood voor zich dulden.




QUICK RESULTS
1. Lily Freeman -Attwood - Barcelona
2. Caro Baerts - Mielano van Meyershof Z
3. Lily Freeman-Attwood - Karibou Horta




Het werd een kat en muis spel tussen de Britse Lily Freeman-Attwood en  België's Caro Baerts. Attwood snelde naar de overwinning met haar 13-jarige Mr Blue-zoon, Barcelona. Het paar nam minder dan een seconde voorsprong op Caro Baerts met haar eigen Mielano Van Meyershof Z (Mylord Carthago Z).

Attwood werkte ook het podium af met Verlooy's voormalige Karibou Horta. Samen met de negenjarige BWP-ruin bleef ze opnieuw Caro Baerts voor. Ditmaal op de rug van Maq Master Z (Moujik de Sohan). Ook Tristan Guisson stelde zich op voor de prijzen met Corrychella Van Ter Hulst (Corrado I).

Rik Nauta scoort bij de Children

De Noorse Thea  K Gulliksen overwon de Children rubriek met haar 11-jarige Lazio-zoon, Pokerface. Als enige hield het paar de chrono onder de 29 seconden en bleef zo net geen twee seconden voor op Alice Borglund met haar Benjamin (A-Dur). Rik Nauta vervolledigde het podium met Stephan Conter's Titan D Hoyo.  Verder stelden ook Kasper de Boeck met Caramel Wijngaardhoeve  Z (Chellano Z) en Paris Vandousselaere met de Nintender-zoon, Non Stop zich op voor de prijzen.

alle resultaten