Ivo Van Gucht regeert op Stal Hulsterlo

Ivo Van Gucht regeert op Stal Hulsterlo
Afgelopen weekend verzamelden de Oost-Vlaamse springruiter op Stal Hulsterlo in Meerdonk. Het aftellen naar de #JumpingSMS en nadien Beker op Stal Hulsterlo is begonnen. Ivo Van Gucht heeft daarbij zijn eerste overwinning onderweg achter de rug.

In het zadel van de 13-jarige C'est La Vie-merrie, Gentille van de Plataan overwon Van Gucht de 1.25m Grote Prijs in Meerdonk. Van Gucht klokte foutloos af in 33,36 seconden en bleef zo maar nipt voor op Steven Lippens met zijn Grace DD (Lord Z). Beide duo's hielden de chrono onder de 34 seconden. Killian Norris vervolledigde het podium met Happines of Karla V (Namelus R).

Net buiten het podium strandde Jeroen Verschueren met Salomon vd Hunters Z op de vierde stek terwijl Stephan Verschuere de top vijf afwerkte met onder het zadel Kentucky d'Amour.

Anouk Steyaert hield de concurrentie achter zich in de 1.15m proef. Steyaert overwon met Japrisco Van de Backershoeve (Contact vd Heffinck). Als enige hield het paar de chrono onder de 27 seconden. Chloe Van de Walle volgde op de tweede plek met Famous One Van Schore. Jordy Clapdorp vervolledigde het podium in deze rubriek met Bachelor.

Op zondag overwon Leonard Boelens de 1.10m hoofdrubriek. Samen met Pieter Devos' voormalige Dax Van d'Abdijhoeve (Desir du Chateau) bleef Boelens nipt voor op Kevin Vanhecke met Faline D'au Cerfs. Lennerd Jochems werkte het podium af met C'est Elle Z.

Uitslag