Jarne Francken, Nico van der Plaetsen en Jurgen Aernouts regeren in 's Gravenwezel

Jarne Francken, Nico van der Plaetsen en Jurgen Aernouts regeren in 's Gravenwezel
Afgelopen weekend streden de Antwerpse regionale springruiters in 's Gravenwezel. In de 1.25m VOR Grote Prijs kwamen een 20-tal ruiters aan de start. Uiteindelijk hield Jarne Francken de concurrentie achter zich.

Francken overwon met Dame Z (Darius) en hield samen met de 7-jarige merrie Paul Scheirs in het zadel van Manon van Duitschoolhof (Epleaser van't Heike ) achter zich. Het Grand Prix podium werd afgewerkt door Sebastian De Beuckelaer met Curiosa van Silco (Cumano BD).  Het paar werd opgevolgd door Sofie Janssens met Anybody onder het zadel.

Ook op vrijdag werd er al op een 1.25m niveau gesprongen. Jurgen Aernouts overwon daarbij in het zadel van De Zazoe van het St-Anneke (Zento). Jens Nijs volgde op de tweede plaats in het zadel van Mambo van de Kouterhoeve. Hanne Mertens vervolledigde het podium met Lafite di Fer.

Op zaterdag schreef Nico Van der Plaetsen de hoofdwinst op zijn naam.  In het zadel van Ultra Blue J (Mr Blue) overwon hij op Stephanie Goemaere met Topaas d'Edouard Joly. Ellen Vos volgde op de derde plek met Deauville.

Eerder schreven Stephanie Storms met Just Daddy P en Annelies Bastenie met Mister Manattan de 1.15m overwinningen op hun naam.