Hier zijn ze: de beste ruiters van Brussels Stephex Masters 2019

Hier zijn ze: de beste ruiters van Brussels Stephex Masters 2019

De Brussels Stephex Masters 2019 zitten er weer op. Heel wat ruiters lieten weer het beste van zichzelf zien. Hieronder een overzicht van de algemene winnaars na vier dagen topsport in Brussel.

Bij de CSI5* was het Harrie Smolders uit Nederland die het beste resultaat kon neerzetten. Hij behaalde immers onder andere de tweede plaats in de hoofdrubriek van het event tijdens de 1.60m rubriek. Hij mag dan ook terecht voor een jaar met een Stephex Horse Truck naar huis.

Charlotte Bettendorf (Luxemburg) heeft dan weer met haar knappe prestaties binnen de CSI3* wedstrijden een STX 2 Horse truck voor een jaar gewonnen. Ze werd onder andere tweede in de 1.35m rubriek en vierde bij de 1.45m.

De Hongaarse Jamie Wingrave is voor een jaar de trotse eigenaar van een Stephex Horse trailer. Hij sprong zichzelf naar de algemene 1ste plaats van de CSI2* wedstrijden door een mooie derde plaats in de 1.45m rubriek en een vierde plaats in zowel de 1.40 als de 1.35m rubriek.

Maar ook de Belgische Sandra Buytaert, beste ruiter binnen de CSI1* reeksen, gaat niet met lege handen naar huis. Zij krijgt een Stephex Tackbox voor een jaar. Ze werd onder andere knap vijfde in de 1.20m rubriek en negende bij de 1.10m rubriek.

Resultaten

Foto by Houou voor Equnews