Laura Stotzem schittert met podiumplaats in Kleine Grote Prijs van Sentower Park

Laura Stotzem schittert met podiumplaats in Kleine Grote Prijs van Sentower Park

Op Sentower werd niet alleen de Grote Prijs voor de tweester competitie verreden, ook de CSI1* was er vanavond aan de beurt. In deze 1m35 ClipMyHorse Prix is er winst voor Gaj Riossa met de KWPN merrie Giulietta G (Gigolo van de Padenborre) die in een tijd van 31.18 seconden door de finish snelden. 

Quick results:

1. Gaj Riossa - Giulietta G
2. Jose Antiono Garcia Diana - Corneto
3. Laura Strotzem - Um Diabo

De tweede plaats ging er naar de Spanjaard Jose Antonio Garcia Diana die met Corneto (Cornet Obolensky) in 32.05 seconden over de eindmeet kwamen. Het beste Belgische resultaat werd neergezet door Laura Stotzem en Um Diabo (Faldo) met wie ze in 32.14 seconden derde werd. 

Luiz Felipe de Azevedo zien we dan met de BWP-er Kavalia van het Heidehof (Cicero Z) terug op de vierde plaats. Brecht Goossens en Mayflower de Walput namen de vijfde plaats voor hun rekening. 

1m15

In het 1m15 weet Kristina Kiebanova met Call me Bambi de rubriek op naam te schrijven. Voor De Azevedo was er ditmaal met de Quincerot van T& L nakomeling Elle Est Belle van T & L een tweede plaats. Vincent de Reys stuurde Catachi van de Helle naar de derde plaats. Leon Brutsaert weet dan met Emona RV nog vierde te worden. 

Resultaten